Predsjednik Vlade Plenković u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, u petak, 24. studenog 2023. Uz predsjednika Vlade bit će ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.
 
Po dolasku u Varaždin, u 9.30 sati, predsjednik Vlade Plenković sastat će se sa županom te gradonačelnicima i načelnicima Varaždinske županije u Županijskoj palači (Franjevački trg 7).
 
U 10.15 sati, premijer Plenković će prisustvovati svečanosti polaganja kamena temeljca za izgradnju Centralnog operacijskog bloka Opće bolnice Varaždin (Ivana Meštrovića 1).
 
Potom će, u 11 sati, sudjelovati na svečanom otvorenju Centra kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija u sklopu Medicinske škole Varaždin (Ulica Vinka Međerala 11).
 
U 14.30 sati, u Čakovcu, predsjednik Vlade nazočit će polaganju kamena temeljca za izgradnju Regionalnog edukacijsko-rehabilitacijskog centra (Križanje Ulica Josipa Bedekovića i Jurja Križanića).
 
Premijer Plenković će posjet Čakovcu završiti sastankom sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem i gradonačelnicom Čakovca Ljerkom Cividini, u 15.35 sati, u palači Zrinskih (Perivoj Zrinskih). Na sastanku će sudjelovati i ministar Radovan Fuchs i ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Dragica Benčik.

Najave | Andrej Plenković