Izaslanstva Vlade na obilježavanju 79. obljetnice Bleiburške tragedije i Križnog puta

Izaslanstva Vlade Republike Hrvatske sudjelovat će na komemoraciji za žrtve Bleiburške tragedije i Križnog puta, u subotu, 18. svibnja 2024., u 9.30 sati, na Gradskom groblju Mirogoj u Zagrebu.
 
Potom će, u 12.15 sati, u Crkvi Muke Isusove u Maclju, sudjelovati na svetoj misi koju predvodi biskup Zagrebačke nadbiskupije mons. Mijo Gorski.
 
U izaslanstvu Vlade na komemoraciji na Gradskom groblju Mirogoj bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, ministar zdravstva Vili Beroš te ministar gospodarstva Ante Šušnjar.
 
U Vladinu izaslanstvu na svetoj misi u Maclju bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman te ministar gospodarstva Ante Šušnjar.

Najave