Ministar Glavina primio je srebrnu olimpijku Donnu Vekić

Ministar turizma i sporta Tonči Glavina primio je danas u Banskim dvorima hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić, koja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Na sastanku su sudjelovali i roditelji Donne Vekić, Brankica i Igor, treneri Nikola Horvat i Ivan Stojić, te glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Ministar Glavina čestitao je Donni Vekić na srebrnoj medalji osvojenoj na olimpijskom turniru u Parizu, naglasivši kako su Olimpijske igre bile samo vrhunac svega što pokazuje cijelu svoju karijeru, a posebno ove sezone, u kojoj je stigla do polufinala Wimbledona i do osmine finala US Opena. Uz sportski put zahvalni smo Donni i za njezin predani humanitarni rad kojem je iznimno posvećena.
 
Ministar je naglasio da Vlada snažno podupire sport te kontinuirano povećava izdvajanja za sport. Pritom je naglasio važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu, kao i u teniske terene, što će Vlada nastaviti poduzimati.
 
Glavina je zaželio Donni Vekić puno uspjeha i sreće na idućim natjecanjima te nastavak ostvarivanja izvrsnih rezultata, na ponos cijele Hrvatske.

Pisane vijesti