Poziv na testiranje Odjel za online komunikaciju

U smislu odredbe članka 6. Uredbe o uvjetima i načinu izbora osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u državnim tijelima (Narodne novine, broj 100/2011), Komisija za provedbu Javnog poziva za prijam na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Uredu predsjednika Vlade Republike Hrvatske, poziva kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog poziva za prijam na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Ured predsjednika Vlade Republike Hrvatske, objavljenog 13. siječnja 2015. godine, na testiranje radi provođenja postupka profesionalne selekcije kandidata.
 
            Testiranje će se održati u utorak 27. siječnja 2015. godine, u prostorijama Ministarstva uprave, Zagreb, Maksimirska 63 s početkom u 16:00 sati.
 
Testiranje se sastoji od provjere opće informiranosti, pravopisa, pisanja vijesti te provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova navedenog radnog mjesta.
 
Za sve dodatne informacije može se kontaktirati Ured Kadrovske komisije Vlade Republike Hrvatske (telefon: 01/4569-291) ili Odjel za online komunikaciju (telefon: 01/4569-343).