169. sjednica Vlade Republike Hrvatske

Dnevni red


Nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvlaštenjuNacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom odvjetništvuNacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom bilježništvuNacrt prijedloga zakona o potvrđivanju Ugovora o pristupanju Republike Makedonije Srednjoeuropskom ugovoru o slobodnoj trgovini, s Nacrtom konačnog prijedloga zakonaGodišnja financijska izvješća Hrvatske banke za obnovu i razvitak za 2005. godinu – davanje mišljenja Hrvatskome saboruPrijedlog uredbe o nadzoru prekograničnog prometa otpadom (EU)Prijedlog uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe za provedbu Carinskog zakona (EU)Prijedlog odluke o pokretanju postupka za sklapanje Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Savezne Republike Njemačke o financijskog suradnji (2004. godina)

Nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvlaštenju

Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom odvjetništvu

Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom bilježništvu

Nacrt prijedloga zakona o potvrđivanju Ugovora o pristupanju Republike Makedonije Srednjoeuropskom ugovoru o slobodnoj trgovini, s Nacrtom konačnog prijedloga zakona

Godišnja financijska izvješća Hrvatske banke za obnovu i razvitak za 2005. godinu – davanje mišljenja Hrvatskome saboru

Prijedlog uredbe o nadzoru prekograničnog prometa otpadom (EU)

Prijedlog uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe za provedbu Carinskog zakona (EU)

Prijedlog odluke o pokretanju postupka za sklapanje Ugovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Savezne Republike Njemačke o financijskog suradnji (2004. godina)
 

Dokumenti