7. sjednica Vijeća za demografsku revitalizaciju

Predsjednik Vlade Republike Andrej Plenković predsjedat će 7. sjednicom Vijeća za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske, u petak, 31. siječnja 2020. godine, u 10.00 sati, u Banskim dvorima.
 
Uz predsjednika Vlade na sjednici će sudjelovati potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković, izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Vladimir Lončarević, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ministar državne imovine Mario Banožić, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić, ministar uprave Ivan Malenica i ministar rada i mirovinskoga sustava Josip Aladrović.
 
Vijeće za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske osnovano je na sjednici Vlade 6. travnja 2018. godine u svrhu praćenja i koordinacije provedbe mjera demografske politike iz Programa Vlade Republike Hrvatske za mandat 2016.-2020.
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice nakon koje su predviđene izjave za medije.
 
 

Najave | Andrej Plenković