Konferencija Vlade RH „Poslovanje, restrukturiranje i ulaganja javnih poduzeća u 2014. godini“

U srijedu, 29. siječnja 2014. godine, s početkom u 9.30 sati, u Kongresnoj dvorani Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture (Prisavlje 14, glavni ulaz) održat će se Konferencija Vlade Republike Hrvatske „Poslovanje, restrukturiranje i ulaganja javnih poduzeća u 2014. godini“. Na konferenciji će sudjelovati predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, potpredsjednici Vlade Branko Grčić, Milanka Opačić i Ranko Ostojić, te ministri Siniša Hajdaš Dončić, Ivan Vrdoljak, Slavko Linić, Tihomir Jakovina, Anka Mrak Taritaš, Miahel Zmajlović, Mirando Mrsić i Orsat Miljenić.

Konferencija će imati karakter savjetovanja, a cilj je analiza stanja u poslovanju, restrukturiranju i ulaganju trgovačkih društava, utvrđivanje trendova i načina poboljšanja učinkovitosti poslovanja te planovi za 2014. godinu.

Uvodna obraćanja predsjednika Vlade Zorana Milanovića i potpredsjednika Vlade Branka Grčića bit će otvorena za medije, a po završetku Konferencije, u 16.00 sati, potpredsjednik Vlade Branko Grčić i ministri koji sudjeluju u panelima održat će press konferenciju.



Najave