Ministar Banožić izrazio sućut povodom smrti vojnika Jakova Bočkaja

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj izrazili su sućut obitelji, prijateljima i kolegama umrlog pripadnika Hrvatske vojske Jakova Bočkaja.

"Tragično prekinut život ovog mladog hrvatskog vojnika nenadoknadiv je gubitak za cijelu Hrvatsku vojsku i u ovim trenucima dijelimo s vama svu tugu i bol zbog ovog teškog gubitka.

Jakov je bio jedan od onih hrabrih mladića koji su svoj put odlučili graditi upravo u Hrvatskoj vojsci i zbog svega što je za nju činio, neizmjerno mu hvala. Neka mu je laka hrvatska zemlja koju je toliko volio. Počivao u miru", napisao je ministar Banožić u brzojavu sućuti koji je uputio u svoje osobno i u ime cijelog Ministarstva obrane i Hrvatske vojske.

Načelnik Glavnog stožer OS RH admiral Robert Hranj također je izrazio sućut obitelji i prijateljima pripadnika Hrvatske vojske Jakova Bočkaja povodom njegove tragične smrti, priopćeno je iz MORH-a.

Pripadnik Hrvatske vojske, 21. godišnji Jakov Bočkaj umro je u požeškoj bolnici, dan nakon što je na parkiralištu u Požegi pronađen s teškim ozljedama i u besvjesnom stanju zbog čega je policija jučer uhitila jednu osobu.

Izvor: Hina/Vlada

Pisane vijesti | Mario Banožić