Ministar Glavina osudio napad na skauta NK Osijek

Slika /Vijesti/2024/Svibanj/20 svibnja/Glavina 1.jpeg

Ministar Tonči Glavina osudio je napad na glavnog skauta NK Osijeka, britanskog državljanina Jamiea Freemana. Kazao je kako je uvjeren da će policija vrlo brzo odraditi svoj dio posla, izrazivši podršku napadnutom sportskom djelatniku.

Ministar turizma i sporta Tonči Glavina osudio je napad na glavnog skauta NK Osijeka, britanskog državljanina Jamiea Freemana, koji je prije nekoliko mjeseci došao u klub kao suradnik sportskog direktora kluba Josea Bota, a kojem je nedavno propucan automobil.

''Osuđujem svaki oblik nasilja. Stojimo maksimalno iza svakog sportskog djelatnika i svakog sportskog kluba. Istraga tek treba pokazati o čemu se tu konkretno radi'', kazao je Glavina.

Dodao je kako je uvjeren da će policija vrlo brzo odraditi svoj dio posla, izrazivši podršku napadnutom sportskom djelatniku.

''Imamo novu sportsku upravu, a obično kada netko dođe na čelo sportske organizacije običaj je da se mijenja njegov tim u širem sastavu. Je li to razlog ovo što se događa pokazat će istraga'', rekao je, dodavši kako nema informacije o tijeku istrage napada na sportskog direktora NK Osijek Josea Bote.

Izvor: Hina/Vlada
 

Pisane vijesti