Ministarstvo obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti financiralo kupnju 100 ulaznica za humanitarnu nogometnu utakmicu «Derbi»

Ministarstvo obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnostOdlukom potpredsjednice Vlade i ministrice obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor financiralo je kupnju 100 ulaznica za humanitarnu nogometnu utakmicu «Derbi» koja će se održati u nedjelju, 4. lipnjizmeđu nogometnih timova «Legendi» i «Zvijezda».

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Odlukom potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor financiralo je kupnju 100 ulaznica za humanitarnu nogometnu utakmicu «Derbi» koja će se održati u nedjelju, 4. lipnja, između nogometnih timova «Legendi» i «Zvijezda». Kupljene ulaznice Ministarstvo će uručiti Zajednici udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata za djecu poginulih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Ukupan prihod od ovog nogometnog susreta namijenjen je Udruzi roditelja djece oboljele od solidnih tumora «Krijesnice» koja pruža pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim oboljenjima.

Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor, kao stalna pokroviteljica Odjela za onkologiju, Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici, aktivno surađuje s udrugom «Krijesnice», a na njezinu inicijativu u listopadu prošle godine Vlada Republike Hrvatske dodijelila je na korištenje stan u državnom vlasništvu članovima Udruge koji žive izvan Zagreba, a čija se djeca nalaze na liječenju na Odjelu za solidne tumore, Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.



Pisane vijesti