Obavijest uredništvima

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor susret će se u petak, 5. ožujka 2010.,u Ptuju, s predsjednikom Vlade Republike Slovenije Borutom Pahorom i predsjednikom Republike Srbije Borisom Tadićem.

U neformalnom susretu razgovarat će se o konferenciji o potpori jugoistočnoj Europi koju suorganiziraju Hrvatska i Slovenija i koja će se pod naslovom „Zajedno za Europsku uniju: doprinos Zapadnog Balkana europskoj budućnosti“ održati 20. ožujka 2010. na Brdu kod Kranja. Također će se posebna pozornost posvetiti intenziviranju gospodarske suradnje između država te razmijeni iskustava oko poduzetih mjera za izlaz iz gospodarske krize i osnaživanju gospodarstva.

Napomena! Zbog nužnosti akreditiranja predstavnika medija koji žele pratiti ovaj događaj, molimo Vas da se javite Uredu za odnose s javnošću Vlade Republike Slovenije ali i da ujedno obavijestite Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske najkasnije danas tijekom dana, 4. ožujka, te dostavite potrebne podatke (ime i prezime, redakcija, datum rođenja, broj putovnice, kontakt broj) na e-mail adresu: sandra.puhovski@vlada.hr.



Najave