Potpredsjednica Kosor održala sjednicu Stručnog vijeća Nacionalnog programa psihosocijalne i zdravstvene pomoći sudionicima i stradalnicima iz Domovinskog rata

Pod predsjedanjem potpredsjednice Vlade i ministrice obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor danas je održana 2. sjednica Stručnog vijeća Nacionalnog programa psihosocijalne i zdravstvene pomoći sudionicima i stradalnicima iz Domovinskog rata.

Pod predsjedanjem potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor danas je održana 2. sjednica Stručnog vijeća Nacionalnog programa psihosocijalne i zdravstvene pomoći sudionicima i stradalnicima iz Domovinskog rata.

Na sjednici Stručnog vijeća izabran je koordinator Nacionalnog programa psihosocijalne i zdravstvene pomoći - mr. sc. Zoran Komar. Stručno vijeće donijelo je i odluku o raspisivanju javnog poziva za prijem stručnih djelatnika u Centrima za psihosocijalnu pomoć, koji novim Nacionalnim programom psihosocijalne i zdravstvene pomoći postaju podružnice Ministarstva, vodeći pritom računa o potrebama određenih kadrovskih struktura nužnih za učinkovito funkcioniranje Centara. Koordinator Nacionalnog programa psihosocijalne pomoći mr. sc. Zoran Komar, do iduće sjednice Stručnog vijeća, zadužen je i za izradu prijedloga poslovnika o radu Centara za psihosocijalnu pomoć.



Pisane vijesti