Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uputila je čestitku u povodu obilježavanja 8. svibnja

«Povodom Majčinog dankoji se ove godine obilježava u nedjelju 8. svibnjsvim majkama i svim ženama koje u svojim domovima s ljubavlju skrbe o djecupućujem srdačne čestitke!

«Povodom Majčinog dana, koji se ove godine obilježava u nedjelju 8. svibnja, svim majkama i svim ženama koje u svojim domovima s ljubavlju skrbe o djeci, upućujem srdačne čestitke!

Zaštita majčinstva i djece jedna je od temeljnih vrednota Ustava, a Majčin je dan prigoda da na tu činjenicu reagiraju svi odgovorni.

Kako 15. svibnja obilježavamo i Međunarodni dan obitelji, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti pripremilo je niz prigodnih aktivnosti kojima je cilj pridonijeti očuvanju obiteljskih vrijednosti i unaprijediti kvalitetu obiteljskoga života. Te će aktivnosti uključiti otvaranje savjetovališta za djecu, mladež, brak i obitelj, održavanje okruglih stolova i radionica, te još niz aktivnosti u lokalnim zajednicama.

POTPREDSJEDNICA VLADE I
MINISTRICA OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI


Jadranka Kosor, dipl. iur.»



Pisane vijesti