Potpredsjednica Vlade Kosor na sastanku s ravnateljima obiteljskih centara

Na poziv potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor u Zagrebu će se sastati ravnatelji Obiteljskih centara, u petak,27. lipnja 2008., u hotelu International, Miramarska 24, s početkom u 9.00 sati. Ovo je prvi takav sastanak na kojem će se donijeti i zaključci o potpori obiteljskih centara Nacionalnoj populacijskoj politici.

Do danas je osnovano 17 županijskih obiteljskih centara u Koprivnici, Karlovcu, Virovitici, Krapini, Zagrebu, Vinkovcima, Rijeci, Splitu, Šibeniku, Dubrovniku, Puli, Senju, Sisku, Bjelovaru, Požegi, Varaždinu i Zadru.

Nakon uvodnog izlaganja potpredsjednice Vlade Kosor o obiteljskim centrima, održat će se predavanja na teme: Financiranje obiteljskih centara, Pravno okruženje za rad obiteljskih centara, Važnost i uloga savjetodavnog rada s obiteljima, Uloga obiteljskih centara u primjeni Preporuke Vijeća Europe o politici podrške pozitivnom roditeljstvu i radionica na temu Mogućnosti obiteljskih centara za rad s mladima.



Najave