Potpredsjednica Vlade Kosor prisustvovala spaljivanju oduzetih opojnih droga u Našicama

Potpredsjednica Vlade , ministrica obitelji , branitelja i me đugeneracijske solidarnosti i predsjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Vlade RH Jadranka Kosor prisustvovala je danas , spaljivanju oduzetih opojnih droga u tvornici cementa Na šicecement d .d . u Na šicama .

Potpredsjednica Kosor istaknula je kako je Vlada na početku prošlog mandata postavila dva cilja, jedan je smanjenje ponude droga na tržištu, a drugi je putem edukaciju smanjiti broj mladih koji su posegnuli za drogom. Ovo je prvo spaljivanje nakon sedam godina naglasila je potpredsjednica, a ujedno i početak velikog posla u borbi protiv droge. Nacionalna strategiju suzbijanja zlouporabe opojnih droga u Hrvatskoj temeljni je dokoument za provođenje aktivnosti na području zlouporabe opojnih droga, a ujedno je i osnova za izradu godišnjih akcijskih planova, pojasnila je, predsjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Jadranka Kosor.

Uz potpredsjednicu Kosor na spaljivanju droga nazo čili su ministar unutarnjih poslova Berislav Ron čevi ć, ravnatelj policije Marijan Benko , i predstojnica Vladinog Ureda za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Bernardica Jureti ć.



Pisane vijesti