Potpredsjednica Vlade Kosor s članovima predsjedništva Udruge specijalne policije

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, sastala se danas s članovima predsjedništva Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata na čelu s predsjednikom Udruge Svemirom Vrsaljkom u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Predstavnici Udruge zahvalili su potpredsjednici Vlade i ministrici obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranki Kosor na potpori, suradnji i partnerskom odnosu između Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata. Predsjednik Udruge Vrsaljko posebno je zahvalio na potpori Ministarstva za pomoći pri izgradnji spomen obilježja na Velebitu. Naime, ideja je izgraditi «živi» spomenik pored kojeg bi se okupljali hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji u spomen na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor kazala je da je potpora Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata i hrvatskih branitelja za ulazak Hrvatske u Europsku uniju i NATO od neprocjenjive važnosti. Također kazala je da članovi predsjedništva Udruge daju primjer svojim radom kako treba raditi u korist svojih članova.

Predsjednik Udruge Svemir Vrsaljko uručio je potpredsjednici Vlade Jadranki Kosor u znak zahvalnosti plaketu Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata i Zbornik radova "Specijalna policija MUP-a RH u oslobodilačkoj operaciji Oluja 1995. ".



Pisane vijesti