Potpredsjednica Vlade Kosor s predstavnicima Hrvatskog Caritasa

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor susrela se danas s ravnateljem Hrvatskog Caritasa Ivanom Milovčićem i njegovim suradnicima.

Ravnatelj Hrvatskog Caritasa zahvalio se potpredsjednici Vlade na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i istaknuo da i u budućnosti računa na pomoć Vlade u aktivnostima Hrvatskog Caritasa.

Na sastanku je predstavljen plan Gospodarskog foruma koji se održava u sklopu «Tjedana solidarnosti i zajedništva sa Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini».

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, kazala je, da će se Vlada sigurno i ove godine uključiti u akciju Caritasa. Dosadašnja suradnja Vlade RH i Hrvatskog Caritasa bila je izvrsna, a i u iduće četiri godine možete računati na jednako iskrenu suradnju s puno razumijevanja, dodala je potpredsjednica Vlade.

Vice Johan Batarelo, zamjenik ravnatelja Hrvatskog Caritasa, najavio je Gospodarski forum za Bosnu i Hercegovinu pojasnivši da će se na Forumu predstaviti što je do danas učinjeno za Hrvate u Bosni i Hercegovini, a bit će i najavljene konkretne akcije za budućnost.



Pisane vijesti