Potpredsjednica Vlade Kosor s predstavnicima udruga iz Domovinskog rata

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas, u povodu Božićnih i novogodišnjih blagdana, s predstavnicima udruga iz Domovinskog rata na državnoj razini u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Potpredsjednica Vlade Kosor izvijestila je prisutne o projektima Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u skrbi za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji koji su ostvareni u ovoj godini. Najavila je i aktivnosti i projekte koji se planiraju za 2009. godinu.

Branitelji su zahvalili potpredsjednici Vlade Kosor i djelatnicima Ministarstva na suradnji i svim zajedničkim projektima.

Članovi Udruge branitelja i veterana vojne policije iz Domovinskog rata uručili su potpredsjednici Vlade i ministrici obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranki Kosor Povelju bojnik Alfred Hill za nesebičnu potporu kroz ustrojavanje, razvoj i provedbu plemenitih ciljeva Udruge i plaketu.

Na kraju je potpredsjednica Vlade Kosor svim hrvatskim braniteljima čestitala Božić i Novu 2009. godinu.



Pisane vijesti