Potpredsjednica Vlade Kosor s predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor primila je danas predstavnike Udruge hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a Šibensko-kninske županije.

Tom prigodom predstavnici Udruge hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a upoznali su potpredsjednicu Kosor s novim projektom uređenja radno terapijskog, rehabilitacijskog i edukativnog centra «Maslinik». Potpredsjednica Vlade obećala je pomoć pri realizaciji projekta uređenja maslinika, istaknuvši pritom kako će Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i u budućnosti davati potporu projektima i pomagati radu Udruzi hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a iz Šibensko-kninske županije.

Briga o hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima mora biti briga čitavog društva, a ne samo jednog ministarstva, dodala je potpredsjednica.

Predsjednik Udruge Branko Smerček, zahvalio je potpredsjednici Vlade na dosadašnjoj suradnji i uručio zahvalnicu u ime Udruge hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a iz Šibensko-kninske županije.

Potpredsjednica je prihvatila pokroviteljstvo Skupštine Udruge, koja će se održati sredinom svibnja, a članovi Udruge uputili su potpredsjednici poziv na obilazak maslinika.



Pisane vijesti