Potpredsjednica Vlade Kosor s predstavnicima Zajednice braniteljskih zadruga Dalmacije

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, sastala se danas s predstavnicima Zajednice braniteljskih zadruga Dalmacije.

Predsjednik Zajednice Mijo Vukušić, zahvalio je potpredsjednici Vlade i ministrici obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranki Kosor na prijemu i dosadašnjoj suradnji.

Na sastanku su predstavnici zadruge iznijeli inicijativu i predložili da se ovogodišnji Sajam zadruga koji organizira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a na kojem hrvatski branitelji članovi zadruga predstavljaju svoje proizvode i aktivnosti održi u Makarskoj.

Predsjednik zajednice braniteljskih zadruga Dalmacije Mijo Vukušić, uputio je potpredsjednici poziv da zajedno s braniteljima sudjeluje u sadnji maslina, što je potpredsjednica i prihvatila. Cilj ove akcije je još bolje povezivanje branitelja.

Razgovaralo se i o rješavanju problema koncesija za šumsko zemljište kao i o suradnji zadruga s državnim tijelima te o daljnjem razvoju zadrugarstva hrvatskih branitelja.



Pisane vijesti