Potpredsjednica Vlade Kosor s predstavnicima Zajednice povratnika Hrvatske

Slika /2016/Glavno tajništvo/ENG/novosti/Arhiva/potpredsjednica_vlade_kosor_s_predstavnicima_zajednice_povratnika_hrvatske.jpg
ZAGREB, 16. veljače 2008. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor danas je na susretu s članovima Upravnog odbora Zajednice povratnika Hrvatske u zgradi Vlade, naglasila da će Vlada i u ovom četverogodišnjem mandatu davati jednaku potporu Zajednici povratnika Hrvatske i da će nastaviti graditi partnerski odnos.

Na sastanku se razgovaralo o prijedlogu za prodaju stanova i kuća u vlasništvu lokalne samouprave u područjima od posebne državne skrbi te o nastavku postupka vezanog uz prijedlog zakona o naknadi ratne štete, priopćio je Vladin ured za odnose s javnošću.

Potpredsjednica Kosor je, govoreći o strategiji i prioritetima Vlade, između ostalog naglasila opredjeljenje za ravnomjeran razvoj Hrvatske.

Bilo je riječi i o pokroviteljstvu Vlade svečanom obilježavanju 15. obljetnice Zajednice povratnika Hrvatske, čiji su predstavnici istaknuli zadovoljstvo petnaestogodišnjom suradnjom koja je, kako je rekao Kompanović, obilježena otvorenošću i obostranim povjerenjem.



Pisane vijesti