Potpredsjednica Vlade Kosor s roditeljima djece oboljele i liječene od malignih bolesti

Ususret Nacionalnom danu djeteta oboljelog od malignih bolesti potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor susrest će se s roditeljima djece oboljele i liječene od malignih bolesti, u subotu, 14. veljače 2009., Uprava Nacionalnog parka «Sjeverni Velebit», Krasno 96, Krasno, s početkom u 11.00 sati.

Tom prigodom potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor uručit će predsjednici Udruge Sanus Boženi Anić Odluku o sufinanciranju nabave kombi – vozila za potrebe Udruge Sanus u okviru projekta „Izvaninstitucijsko obiteljsko savjetovanje i psihosocijalna potpora djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti – bez barijera“ koji će Udruga Sanus u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Splitsko – dalmatinskom županijom provoditi u 2009. godini.

Potpredsjednica Kosor govorit će i o drugim projektima Vlade i Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti vezanim uz poboljšanje kvalitete života djece oboljele od malignih bolesti i njihovih obitelji.



Najave