Potpredsjednica Vlade Kosor u posjeti domu Dragi bližnji

Potpredsjednica Vlade, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i izaslanica predsjednika Vlade RH Jadranka Kosor posjetila je danas u ime Vlade RH dom za starije i nemoćne osobe «Dragi bližnji» u Okučanima.

Sestre redovničke zajednice «Klanjateljice Krvi Kristove» uredile su okoliš Doma uz pomoć Vlade RH. Za projekt uređenja okoliša Doma za stare i nemoćne Vlada Republike Hrvatske izdvojila je 1 200 000 kuna. Ovaj Dom namijenjen je za 45 korisnika, a apartmani su predviđeni za dvije osobe.

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor pozdravila je sestre redovničke zajednice „ Klanjateljice Krvi Kristove“ u ime predsjednika Vlade RH i upisala se u knjigu posjetitelja.Također ponudila je pomoć pri uređenju interijera.. Naime još je potrebno namjestiti apartmane kako bi dom moga poćeti primati korisnike.

Sestre redovničke zajednice zahvalile su potpredsjednici Vlade Jadranki Kosor na posjeti, a posebno su zahvalile Vladi RH na pomoći pri uređenju okoliša jer kako su kazale bez te pomoći znatno kasnije Dom bi mogao poćet raditi.

Potpredsjednica Vlade Kosor prihvatila je poziv na otvorenje Doma u rujnu.



Pisane vijesti