Potpredsjednica Vlade na obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u Krapini

Potpredsjednica Vlade i predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH Jadranka Kosor sudjelovat će, kao pokroviteljica, u obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, u organizaciji Povjerenstva za osobe s invaliditetom Vlade RH i Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, u nedjelju 3. prosinca 2006. godine, u Krapini.
Ispred zgrade Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Ulica Ivana Rendića 7, s početkom u 10,00 sati, potpredsjednica Kosor pustit će u rad rampu prilagođenu za ulaz u zgradu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, čija je izgradnja financirana sredstvima Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, u sklopu projekta pristupačnosti namijenjenog osobama s invaliditetom „Zajedno za pristupačnu Hrvatsku“.
Potpredsjednica Kosor sudjelovat će potom u tradicionalnom mimohodu osoba s invaliditetom pod geslom „Podsjećamo-upozoravamo“.
U 11,00 sati, u Festivalskoj dvorani u Krapini, potpredsjednica Kosor nazočit će svečanom programu „Svi jednaki-svi različiti“ te uručiti osobno računalo učenicima osnovne škole koja djeluje pri Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama.




Najave