Potpredsjednica Vlade s djecom poginulih branitelja koja su ostala i bez drugog roditelja

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor susrela se danas, u povodu Uskrsa, s djecom poginulih, umrlih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su ostali i bez drugog roditelja, te im pritom uručila prigodne darove.

ZAGREB, 7. travnja 2007. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor susrela se danas, u povodu Uskrsa, s djecom poginulih, umrlih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su ostali i bez drugog roditelja, te im pritom uručila prigodne darove.

Uskrsno druženje, četvrtu godinu zaredom, organizira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a na njemu se okupljaju djeca smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata zajedno sa svojim skrbnicima i pratiteljima, priopćilo je Ministarstvo.

Upućujući nazočnoj djeci i njihovim skrbnicima čestitke u povodu Uskrsa, potpredsjednica Kosor istaknula je kako se u ovo vrijeme posebno trebamo prisjećati doprinosa njihovih roditelja, hrvatskih branitelja, u stvaranju slobodne i samostalne Hrvatske. Također je rekla kako je i ovo, već tradicionalno druženje, poruka svoj djeci poginulih hrvatskih branitelja kako nisu i nikada neće biti zaboravljeni te da će i u budućnosti imati svu njezinu potporu i potporu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Nakon uručenja darova nastavljeno je druženje s djecom na prigodnom ručku. Darovi će također biti poslani kućama za još 97 djece poginulih hrvatskih branitelja koja su ostala i bez drugog roditelja, navodi se u priopćenju.



Pisane vijesti