Potpredsjednica Vlade s Vladimirom Blaškovićem, predsjednikom Hrvatsko-američke golf zaklade

Potpredsjednica Vladministrica i predsjednica Upravnog odbora Zaklade za humanitarno razminiranje „Hrvatska bez mina“ Jadranka Kosor sastala se danas s Vladimirom Blaškovićem, predsjednikom Hrvatsko-američke golf zaklade koja u New Yorku okuplja hrvatske iseljenikuspješne poslovne ljude i ugledne članove hrvatske zajednice.

Potpredsjednica Vlade, ministrica i predsjednica Upravnog odbora Zaklade za humanitarno razminiranje „Hrvatska bez mina“ Jadranka Kosor sastala se danas s Vladimirom Blaškovićem, predsjednikom Hrvatsko-američke golf zaklade koja u New Yorku okuplja hrvatske iseljenike, uspješne poslovne ljude i ugledne članove hrvatske zajednice.

Tom prigodom gospodin Vladimir Blašković uručio je potpredsjednici Kosor ček u iznosu od 50.000 američkih dolara prikupljenih u svrhu razminiranja Hrvatske koji će biti dodijeljeni Hrvatskom centru za razminiranje.

Zahvaljujući na dodijeljenoj donaciji potpredsjednica Kosor istaknula je kako je problem razminiravanja minskih kontaminiranih područja u Hrvatskoj velik, pa je svaka pomoć u tom pogledu dobrodošla. Također je najavila kako će tijekom svog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama posjetiti u New Yorku gospodina Vladimira Blaškovića i hrvatske iseljenike koji su donirali ova financijska sredstva.



Pisane vijesti