Potpredsjednik Vlade Branko Grčić u Francuskoj i Monaku

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, na čelu hrvatskog izaslanstva, posjetit će u ponedjeljak 2. ožujka 2015. Francusku, te u utorak, 3. ožujka 2015. Kneževinu Monako.
 
U ponedjeljak s početkom u 8.30 sati u Parizu će u prostorijama MEDEF-a, francuskog udruženja poslodavaca biti održan sastanak Vijeća poduzetnika Francuska-Hrvatska, na kojem će uz potpredsjednika Vlade Branka Grčića sudjelovati Joško Klisović, zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova, Helga Bubanović Devčić, pomoćnica ministra regionalnoga razvoja i fondova EU, te Damir Novinić, ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost. Očekuje se sudjelovanje između 30 i 40 francuskih kompanija.
U sklopu službenog posjeta Francuskoj, u Parizu  će zamjenik ministrice Joško Klisović i državni tajnik za europske poslove u Ministarstvu vanjskih poslova i međunarodnog razvoja Francuske Republike, Harlem Désir potpisati Akcijski plan Strateškog partnerstva.
 
U utorak će se u Monte Carlu s početkom u 15 sati (hotel Hermitage) održati Hrvatska investicijska radionica u suorganizaciji Komore za gospodarski razvoj.
 


Najave