Potpredsjednik Vlade Grčić u Krapinsko-zagorskoj županiji

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić boravit će u petak, 18. svibnja 2012. godine, u posjetu Krapinsko-zagorskoj županiji.

U okviru posjeta, obići će Općinu Kumrovec, gdje će održati radni sastanak s predstavnicima županije i općine te saborskim zastupnicima, u 9.15 sati. Na sastanku će razgovarati o projektima na području Krapinsko-zagorske županije (IPA, Programi EU, EIB) te prezentaciji budućih razvojnih planova i programa. (Zgrada Općine, Ulica Josipa Broza 12).

U 11.00 sati potpredsjednik Grčić posjetit će tvrtku Vetropack Straža d.d. u Humu na Sutli i obići pogone, nakon čega će sudjelovati na svečanosti u Domu kulture u povodu puštanja u rad peći za proizvodnju bijelog stakla. U 13.00 sati obići će projekt izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Humu na Sutli, koji je u tijeku.

Općinu Marija Bistrica potpredsjednik Grčić posjetit će u 14.20 sati te obići radove na vodoopskrbnom cjevovodu, projektu sufinanciranom sredstvima iz zajmova Europske investicijske banke (EIB II programa 'Integralni razvoj lokalne zajednice'), nakon čega su predviđene izjave za medije u 14.30 sati. Potom će se sastati s gradonačelnicima i načelnicima Krapinsko – zagorske županije. (Zgrada Općine, Trg Pape Ivana Pavla II 34).

Napomena: Predstavnici medija, koji žele pratiti posjet potpredsjednika Grčića Krapinsko-zagorskoj županiji, moći će snimiti početak radnog sastanka u Kumrovcu, posjet tvrtki Vetropack Straža i program u Domu kulture, obilazak uređaja za pročišćavanje u Humu na Sutli, obilazak vodovodnog cjevovoda u Mariji Bistrici, gdje su predviđene izjave za medije u 14.30 sati, te početak radnog sastanka s načelnicima i gradonačelnicima.



Najave