Potpredsjednik Vlade sastao se s predsjednikom Nadzornog odbora "Hoteli Haludovo Malinska d.d."

Damir Polančec, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatski Ara Abramjan, predsjednik Nadzornog odbora te vlasnik najvećeg paketa dionica Hoteli Haludovo Malinska d.d. održali su jučer u zgradi Vlade Republike Hrvatske sastanak. Tema sastanaka bila je Hoteli Haludovo Malinska d.d.

Damir Polančec, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske, i Ara Abramjan, predsjednik Nadzornog odbora te vlasnik najvećeg paketa dionica Hoteli Haludovo Malinska d.d. održali su jučer u zgradi Vlade Republike Hrvatske sastanak. Tema sastanaka bila je Hoteli Haludovo Malinska d.d.

Na sastanku je zaključeno da će Uprava društva Hoteli Haludovo Malinska d.d. obustaviti i povući otkaze ugovora o radu, da će u roku od tri tjedana Ured za socijalno partnerstvo Vlade Republike Hrvatske, sindikat i Uprava društva Hoteli Haludovo Malinska d.d. dogovoriti prihvatljivu visinu otpremninu za radnike, te da će nakon toga svim radnicima bit ponuđena dogovorena otpremnina, a oni koji se odluče ostati u Društvu neće dobiti otkaz ugovora o radu.

Zadužuje se Uprava društva Hoteli Haludovo Malinska d.d. da upute zahtjev za ugovor o pravu građenja i zahtjev za koncesiju na pomorskom dobru u proceduru Vlade Republike Hrvatske, nakon čega će se Državno odvjetništvo Republike Hrvatske i Hrvatski fond za privatizaciju aktivnije uključiti u donošenje istih, a sve pod koordinacijom potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, Damira Polančeca. Također, zadužuje se Uprava društva Hoteli Haludovo Malinska d.d. da, u što kraćem roku, krenu s izradom projekta i procesom ishođenja lokacijske dozvole i građevinske dozvole.



Pisane vijesti