Predsjednica Vlade u Područnoj školi Dubravica

Slika /2016/Glavno tajništvo/ENG/novosti/Arhiva/predsjednica_vlade_u_podrucnoj_skoli_dubravica.jpg

ZAGREB, 12. prosinca 2010. (Hina) - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor otvorila je danas novoizgrađenu školu i sportsku dvoranu u općini Dubravica, čiju su izgradnju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Zagrebačka županija i Općina Dubravica financirali s 14 milijuna kuna.

Predsjednica Vlade je na prigodnoj svečanosti istaknula je kako je ulaganje u mlade i djecu ulaganje u budućnost te u konačnici ulaganje u hrvatsko gospodarstvo i boljitak svih.

Podsjetila je kako s tim ciljem Vlada želi završiti pregovore s Europskom unijom iduće godine. To će, naglasila je, otvoriti nove mogućnosti mladim ljudima te otvoriti novi prostor za obrazovanje, razvoj tržišta i gospodarstva.

Drugi je cilj, kazala je Kosor, borba protiv krize i recesije i za gospodarski oporavak, a to znači otvaranje novih radnih mjesta, kao i borba protiv korupcije i kriminala koja danas predstavlja borbu za temeljna ljudska prava

Na otvaranju škole, koja danas obilježava i 100. godišnjicu postojanja, bili su i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković te župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.



Pisane vijesti

Dokumenti