Predsjednica Vlade u službenom posjetu Finskoj i Bugarskoj

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor boravit će u utorak, 13. travnja 2010. godine, u službenom posjetu Republici Finskoj, gdje će se sastati s Mattijem Vanhanenom, predsjednikom Vlade Republike Finske. Očekuje se i susret predsjednice Vlade s bivšim predsjednikom Republike Finske Martijem Ahtisarijem te predsjednikom Parlamenta Republike Finske Saulijem Niinstom.

U srijedu, 14. travnja, predsjednica Vlade Kosor boravit će u službenom posjetu Republici Bugarskoj, gdje će se sastati s bugarskim premijerom Bojkom Borisovim, predsjednikom Republike Bugarske Georgijom Prvanovim i predsjednicom Narodnog Sobranja Bugarske Ceckom Cačevom. Tijekom službenog posjeta predsjednice Vlade Kosor Bugarskoj očekuje se i potpisivanje Memoranduma o suradnji između Agencije za promicanje izvoza i ulaganja Republike Hrvatske i InvestBulgarije.

O detaljnim programima službenih posjeta izvijestit ćemo Vas naknadno.
Molimo predstavnike medija koji žele pratiti ove događaje da Uredu za odnose s javnošću Vlade RH, na e-mail adresu: sandra.puhovski@vlada.hr ili martina.mance@vlada.hr , najkasnije do ponedjeljka, 12. travnja, do 9.00 sati, pošalju svoje podatke (ime i prezime, redakciju i broj putovnice).




Najave