Predsjednik Vlade Andrej Plenković na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća Grada Splita

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća Grada Splita u petak, 4. svibnja 2018. godine, u 10.00 sati, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu ( Trg Gaje Bulata 1).
 
Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar uprave Lovro Kuščević, ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić,  ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek te niz članica i članova Vlade i državnih dužnosnika.
 
U povodu ovogodišnjeg blagdana Sv. Dujma - zaštitnika grada Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije tijekom Sudamje održat će se 73 svjetovna i sakralna događaja, među kojima i sjednica Vlade u Splitu. Uoči sjednice Vlade, održat će se i svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj će zaslužnim Splićanima biti dodijeljene nagrade.
 
 

Najave