Predsjednik Vlade Andrej Plenković položio vijence u prigodi blagdana Svih svetih

  • Slika /Vijesti/2017/10 listopad/31 listopada/DSC_2487_resized.jpg

U prigodi blagdana Svih svetih predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović i predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem položio je vijence i zapalio svijeće na Gradskom groblju Mirogoj.

Vijenci su položeni kod spomenika Glas hrvatske žrtve-Zid boli i pred središnjim križem u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Zatim na grobu dr. Franje Tuđmana, prvog hrvatskog predsjednika, pred Središnjim križem na Mirogoju te na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.
 
Uz predsjednika Vlade bili su potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i državni tajnik u Ministarstvu obrane Tomislav Ivić.

Pisane vijesti | Andrej Plenković