Predsjednik Vlade Milanović na obilježavanju Dana Državnosti

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će na obilježavanju Dana državnosti, u utorak, 25. lipnja 2013. godine.

U 9.00 sati, na Gradskom groblju Mirogoj, predsjednik Vlade Zoran Milanović, s predsjednikom Republike Hrvatske Ivom Josipovićem i predsjednikom Hrvatskog sabora Josipom Lekom, položit će vijenac i zapaliti svijeću kod spomenika Glas hrvatske žrtve - zid boli te na grobu Ivice Račana u 9.05 sati , zatim pred Grobnicom narodnih heroja u 9.10 sati. Nakon toga, u 9.15 sati položit će vijenac i zapaliti svijeću pred Središnjim križem u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata , u 9.20 sati na grobu prvog hrvatskog predsjednikadr. Franje Tuđmana te na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju u 9.25 sati.

U Hrvatskom narodnom kazalištu, s početkom u 20.15 sati, predsjednik Vlade Milanović sudjelovat će na svečanosti u povodu Dana državnosti. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar financija Slavko Linić, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar rada i mirovinskoga sustava prof.dr.sc. Mirando Mrsić te ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš.



Najave