Predsjednik Vlade Milanović u Vukovaru

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. „Vukovaru – ime sveto“, u nedjelju, 18. studenog 2012. godine, u Vukovaru, s početkom u 10.00 sati.

U 10.00 sati predsjednik Vlade sudjelovat će u prigodnom programu „Vukovaru – ime sveto“, u Općoj bolnici Vukovar. Zatim će, u 10.30 sati, sudjelovati na Križnom putu-Koloni sjećanja, a u 12.15 sati na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položiti ruže za poginule branitelje i civile. U 12.35 sati, zajedno s predsjednicima Republike i Hrvatskog sabora, predsjednik Vlade položit će vijenac na Spomen obilježje žrtava iz Domovinskog rata. U 13.15 sati predsjednik Vlade položit će vijenac i zapaliti svijeću na Spomen obilježju na mjestu masovne grobnice na Ovčari.

Uz predsjednika Vlade, na obilježavanju Dana sjećanja sudjelovat će i prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić te ministri Ranko Ostojić, Orsat Miljenić, Ivan Vrdoljak, Gordan Maras, Tihomir Jakovina, Mihael Zmajlović, Anka Mrak Taritaš, Predrag Matić, Rajko Ostojić i Željko Jovanović.



Najave