Predsjednik Vlade na 27. obljetnici osnivanja "Puma" i na konferenciji "Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva"

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u petak 20. prosinca 2019. godine posjetit će Varaždin, a potom u Svetom Martinu na Muri sudjelovati na konferenciji "Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva".
 
U Varaždinu će u 9.00 sati posjetiti Vojarnu 7. gardijske brigade "Puma" u prigodi svečanog obilježavanja 27. godišnjice osnivanja "Puma" (Optujska 66) te će položiti vijenac za poginule, umrle i nestale pripadnike "Puma" (Kapelica sv. Jurja).
 
U 10.00 sati, u Svetom Martinu na Muri (Izvorska 3) predsjednik Vlade sudjelovat će na konferenciji "Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva". 
 
U sklopu konferencije, premijer Plenković svečano će uručiti 6 ugovora predstavnicima Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Šibensko-kninske i Zadarske županije za projekte navodnjavanja, iz Mjere 4.3.1. Programa ruralnog razvoja - Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju ili prilagodbu poljoprivrede i šumarstva - Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja. 
 
U pratnji predsjednika Vlade bit će ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić.
 

Najave | Andrej Plenković