Predsjednik Vlade na polaganju vijenaca u prigodi blagdana Svih svetih

U prigodi blagdana Svih svetih, predsjednik Vlade Andrej Plenković položit će vijence i zapaliti svijeće na Gradskom groblju Mirogoj, u ponedjeljak, 31. listopada 2022., s početkom u 8.30 sati kod spomenika "Glas hrvatske žrtve – Zid boli".

Potom će u 8.40 sati položiti vijenac i zapaliti svijeću kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, u 8.50 sati na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, u 8.55 sati kod Središnjeg križa na Mirogoju te u 9.10 sati na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.
 
Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednica Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Anja Šimpraga, ministar obrane Mario Banožić, ministar vanjskih i europski poslova Gordan Grlić Radman, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica te ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.
 

Najave | Andrej Plenković