Predsjednik Vlade na polaganju vijenaca u prigodi blagdana Svih svetih

U prigodi blagdana Svih svetih, predsjednik Vlade Andrej Plenković, uz predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i izaslanicu predsjednice Republike Renatu Margaretić Urlić, položit će zajedničke vijence u ime Republike Hrvatske i zapaliti svijeće na Gradskom groblju Mirogoj, u srijedu, 31. listopada 2018. godine, s početkom u 8.00 sati kod spomenika "Glas hrvatske žrtve - Zid boli".
 
Zatim u 8.10 sati kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, u 8.20 sati na grobu dr. Franje Tuđmana, prvog hrvatskog predsjednika, u 8.25 sati pred Središnjim križem na Mirogoju te u 8.40 sati na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.
 
Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, glavni ravnatelj policije Nikola Milina i direktor Glavnog stožera OS RH viceadmiral Robert Hranj.
 

Najave