Predsjednik Vlade na svečanom otvorenju Dana otvorenih vrata udruga 2017.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sudjelovat će na svečanom otvorenju Dana otvorenih vrata udruga 2017., u četvrtak, 25. svibnja 2017. godine, u 12.00 sati, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6). Uz predsjednika Vlade bit će ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić.

Tom prigodom održat će se svečana dodjela ugovora korisnicima projekata u sklopu Poziva „Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“.

Ured za Udruge Vlade Republike Hrvatske šesti put organizira Dane otvorenih vrata. Riječ je o događaju koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Ove godine poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi se pridonijelo još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.
 

Najave