Predsjednik Vlade na svečanom potpisivanju Ugovora i otvaranju garaže u Kliničkom bolničkom centru Rebro

Slika /2016/Glavno tajništvo/ENG/novosti/Arhiva/predsjednik_vlade_na_svecanom_potpisivanju_ugovora_i_otvaranju_garaze_u_klinickom_bolnickom_centru_rebro.jpg

ZAGREB, 10. kolovoza 2007. (Hina) - Premijer Ivo Sanader pustio je danas u uporabu garažu u Kliničkom bolničkom centru Zagreb (Rebro), pri čemu je sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem najavio nastavak suradnje grada i države i u drugim projektima.

"Još smo jednom u suradnji grada, Vlade, Rebra i resornog ministarstva ostvarili značajan projekt za KBC i sve građane, rekao je Sanader, dodavši da su time pokazali da Zagreb i njegove sadržaje podižu na višu razinu.

Rekao je da Vlada i grad surađuju i u drugim projektima, a cilj im je od sveučilišne bolnice Blato napraviti važne sadržaje. Kazao je da na tom projektu već radi radna skupina u kojoj su predstavnici Vlade i grada.

Zagrebački gradonačelnik Bandić rekao je da je siguran da će krenuti projekt Zagreba na Savi i bolnice Blato.

Ugovor o korištenju garaže na deset godina potpisali su gradonačelnik Bandić, ravnatelj KBC-a Željko Reiner, predsjednik Uprave Zagrebačkog Holdinga Slobodan Ljubičić i direktor Zagrebparkinga Mate Kraljević.

Garaža ima 664 parkirališna mjesta, od čega je 230 namijenjeno zaposlenicima, 31 invalidnim osobama, a ostalo građanstvu. Izgradnja jednog parkirališnog mjesta stoji 96.000 kuna.

Za građanstvo cijena parkiranja po satu od osam do 18 sati stoji osam kuna, a preko noći pet kuna. Zaposlenicima će biti omogućena mjesečna pretplata za sto, a građanima za 300 kuna.



Pisane vijesti