Predsjednik Vlade Orešković u Dubrovniku

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković sudjelovat će na konferenciji „CIRAZ 2016: Harnessing Innovation to Drive Economic Growth – The Ron Brown Legacy“, u ponedjeljak, 4. travnja 2016. godine, s početkom u 10.00 sati, na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku (Ulica branitelja Dubrovnika 41). Uz predsjednika Vlade bit će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar.
 
U 10.45 sati, predsjednik Vlade Tihomir Orešković sastat će se s veleposlanicom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Julietom Valls Noyes i izvršnim direktorom u Upravi za međunarodnu trgovinu za Europu i Euroaziju, U.S. Department of Commerce, Sewardom L. Jonesom, koji također sudjeluju na konferenciji. 
 
Potom će se, u 11.40 sati, predsjednik Vlade Tihomir Orešković sastati sa županom Dubrovačko-neretvanskim Nikolom Dobroslavićem, u Palači Ranjina (Gundulićeva poljana 1). Po završetku sastanka, u 12.40 sati, predviđene su izjave za medije predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića.
 
U 14.50 sati, predsjednik Vlade sastat će se s predstavnicima Uprave Hotela Maestral d.d. u hotelu Uvala (Masarykov put 6). Po završetku sastanka predsjednik Vlade obići će kompleks Hotela Mestral.
 
Na kraju svog posjeta Dubrovniku predsjednik Vlade obići će, u 16:15 sati, novi dio Zračne luke Dubrovnik u izgradnji.  

Najave