Predsjednik Vlade Plenković na konferenciji "Hrvatska kakvu trebamo"

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sudjelovat će na konferenciji "Hrvatska kakvu trebamo" u ponedjeljak, 20. ožujka 2017. godine, u 11.00 sati, u Hotelu Esplanade (Mihanovićeva 1).

Na konferenciji, koju organizira Večernji list, vodeći stručnjaci iznijet će presjek stanja i moguća rješenja u deset važnih područja koja čine okosnicu hrvatske ekonomije i društva, a to su demografija, obrazovanje, nacionalna sigurnost, politički sustav, poljoprivreda, energetika, ekologija, turizam, imidž i međunarodno pozicioniranje zemlje te odnos prema prošlosti.

Cilj konferencije je dobiti odgovore na pitanje kakvu Hrvatsku trebamo. Uz predsjednika Vlade konferenciji će prisustvovati ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić, ministar rada i mirovinskoga sustava Tomislav Ćorić, ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović, ministar turizma Gari Cappelli, ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Najave