Predsjednik Vlade Plenković na obilježavanju Dana Hrvatske vojske

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na obilježavanju Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske u petak, 28. svibnja 2021. godine.
 
Obilježavanje će započeti polaganjem vijenaca na Gradskom groblju Mirogoj u 8.00 sati. Predsjednik Vlade s izaslanstvom položit će vijenac ispred spomenika "Glas hrvatske žrtve – Zid boli", zatim pred Središnjim križem u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te na Zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata.
 
U 14.30 sati premijer Plenković sudjelovat će na svečanoj akademiji u prigodi obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske, u Hrvatskom narodnom kazalištu.
 
U 18.00 sati predsjednik Vlade nazočit će svečanom postrojavanju pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, Ministarstva unutarnjih poslova i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata na nogometnom stadionu u Kranjčevićevoj ulici. 

Najave