​Predsjednik Vlade Plenković na otvorenju 22. Međunarodnog sajma VIROEXPO

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sudjelovat će u petak, 24. veljače, s početkom u 11:00 sati na otvorenju 22. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO u Virovitici (Matije Gupca 78). U pratnji predsjednika Vlade bit će ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.
 
Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO održava se u Virovitici  od 1996. godine i jedan je od najvećih regionalnih međunarodnih sajmova u Hrvatskoj, koji svake godine okuplja sve veći broj izlagača i posjetitelja. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Češka.

Organizatori i pokrovitelji sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, Hrvatska gospodarska komkora – Županijska komora Virovitica, Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički realizator VIROEXPO d.o.o. Virovitica. Ove godine, pokrovitelji sajma su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta. 

Najave