Predsjednik Vlade Plenković na potpisivanju ugovora o bespovratnim sredstvima za projekt e-Izvori

U nazočnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, ministar znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Pavo Barišić, ravnateljica Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu dr.sc. Tatijana Petrić i ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje Mile Živčić potpisat će Ugovor u okviru izravne dodjele bespovratnih sredstava za projekt „Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija – e-Izvori“, u petak, 25. studenoga 2016. godine, u 11.00 sati, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38).
 
Projekt Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija – e-Izvori provest će Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu u ukupnoj vrijednosti od 133.760.000 kuna čije se aktivnosti i rezultati odnose na ispunjavanje cilja Poboljšanje uvjeta rada za hrvatske istraživače.
 
Na taj način pridonijet će se većoj međunarodnoj vidljivosti hrvatskih znanstvenika te povećati dostupnost i korištenje međunarodno relevantnih elektroničkih izvora znanstvenih i stručnih informacija kako bi se unaprijedila kvaliteta njihovog znanstvenog rada.
 
 
 

Najave | Odgoj i obrazovanje | Andrej Plenković