Predsjednik Vlade Plenković na sastanku s predstavnicima turističkog sektora u Opatiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković, zajedno s članovima Vlade, sastat će se s predstavnicima turističkog sektora, županima priobalnih županija i gospodarstvenicima u utorak, 10. kolovoza 2021. u 13.00 sati, u Opatiji (Hotel Ambasador, Feliksa Peršića 5).
 
Razgovarat će o turističkim rezultatima i daljnjem tijeku sezone u Hrvatskoj, epidemiološkoj situaciji te mjerama koje se poduzimaju za stabilnost gospodarstva, tržišta rada i turističkog sektora.
 
Uz predsjednika Vlade bit će ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar zdravstva Vili Beroš, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić, ministar rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović te ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.
 
Početak sastanka i uvodno obraćanje predsjednika Vlade na sastanku može se snimiti, a nakon sastanka predviđene su izjave za medije.
 

Najave | Andrej Plenković