Predsjednik Vlade Plenković s predsjednikom Vlade Ukrajine Groysmanom

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastat će se s predsjednikom Vlade Ukrajine Volodymyrom Groysmanom, u utorak, 13. lipnja 2017. godine, u 9.00 sati, u Banskim dvorima.
 
Razgovarat će se o političkim i gospodarskim odnosima dviju zemalja.
 
U nazočnosti predsjednika vlada, u 10.15 sati, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić i ministar za mlade i sport Ihor Zhdanov potpisat će Memorandum između Ministarstva mladih i sporta Ukrajine i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske u sferi mladih.
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti svečani doček pred Banskim dvorima, upisivanje u Zlatnu knjigu, početak susreta dvojice predsjednika vlada i početak sastanka dvaju izaslanstva, a zajedničke izjave za medije predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i predsjednika Vlade Ukrajine Volodymyra Groysmana predviđene su u 10.20 sati.
 
Nakon susreta dvojice predsjednika vlada, u 11.45 sati, održat će se Hrvatsko-ukrajinski gospodarski forum u Hrvatskoj gospodarskoj komori (Rooseveltov trg 2). Sudionicima Hrvatsko-ukrajinskog gospodarskog foruma uvodno će se obratiti predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Vlade Ukrajine Volodymyr Groysman.
 
U 12.25 sati predsjednik Vlade Ukrajine Volodymyr Groysman, u pratnji predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, položit će vijenac ispred spomenika „Glas hrvatske žrtve – Zid boli“ na Gradskom groblju Mirogoj.
 
 

Najave