Predsjednik Vlade Plenković u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji u ponedjeljak, 15. veljače 2021. godine. Uz predsjednika Vlade bit će ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.
 
Predsjednik Vlade posjet Županiji započet će obilaskom gradilišta Pelješkog mosta na Komarni, u 12.40 sati.
 
U 14.00 sati sudjelovat će na Završnoj konferenciji u povodu završetka Ugovora o bespovratnim sredstvima za projekt Studenskog doma Sveučilišta u Dubrovniku i svečanosti otvorenja Studentskog doma (Marka Marojice 2B).
 
Potom će se predsjednik Vlade Plenković sastati sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom Grada Dubrovnika Matom Frankovićem u 15.30 sati (Palača Runjina, Gundulićeva poljana 1).
 
U 16.15 sati, u nazočnosti predsjednika Vlade, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić potpisat će Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. - 2020. ( zgrada Uprave Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, Velika vijećnica).

Najave