Predsjednik Vlade Plenković u posjetu Koprivničko-križevačkoj županiji

U okviru obilaska hrvatskih županija, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetit će Koprivničko-križevačku županiju, u petak, 16. prosinca 2016. godine. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić.
 
U 14.00 sati, u Križevcima, predsjednik Vlade uručit će Odluku o jednokratnoj robnoj pomoći Caritasu Križevačke eparhije pateru Ivanu Radeljaku, ravnatelju Caritasa Križevačke eparhije (zgrada Caritasa Križevačke eparhije, Račkoga 12).Vlada je navedenu Odluku donijela na sjednici 14. prosinca, na zamolbu Caritasa Križevačke eparhije za žurnom pomoći kroz donaciju prehrambenih proizvoda iz strateških robnih zaliha. Ukupna financijska protuvrijednost donacije je 3 860 000,00 kuna.
 
U 14.30 sati, predsjednik Vlade sastat će se sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom, a u 14.55 sati s gradonačelnikom Križevaca Brankom Hrgom, kako bi se osobno upoznao s ključnim prioritetima rada na županijskoj i gradskoj razini (zgrada Gradske uprave Grada Križevaca, Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12).
 

Najave