Predsjednik Vlade Plenković u posjetu Primorsko-goranskoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Primorsko-goransku županiju u petak, 26. kolovoza 2022. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.
 
Posjet će započeti u 9 sati u Rijeci sastankom sa županom Primorsko-goranske županije Zlatkom Komadinom (Zgrada Primorsko-goranske županije, Slogin-kula 2).
 
Potom će na Korzu obići nekoliko štandova u sklopu manifestacije "100% zagorsko", u 9.45 sati.
 
U 10 sati premijer Plenković sastat će se s gradonačelnikom Grada Rijeke Markom Filipovićem (Zgrada Gradske uprave). Nakon sastanka, u 10.45 sati, predsjednik Vlade sudjelovat će na svečanosti potpisivanja  ugovora za izgradnju sustava odvodnje u okviru projekta Poboljšanje vodne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka.
 
Zatim će, u 11.45 sati, održati sastanak s predsjednikom Uprave Jadrolinije Davidom Soptom (Palača Jadran, sjedište Uprave Jadrolinije).
 
Posjet županiji završit će sastankom s gradonačelnikom Opatije Fernandom Kiriginom, u 13 sati (Hotel Milenij, Maršala Tita 109).

Najave